457256
457256
457256
457256
457256

PREUZMITE BESPLATNU E-KNJIGU: Kako zaraditi na svjetskoj burzi

  • , 16.11.2016., 09:38
  • Autor:
  • komentara

S obzirom na to da na svjetskoj burzi možete trgovati s preko 150 proizvoda, ovo tržište je u kratko vrijeme postalo popularno među individualnim trgovcima.

 
 
 
 
FOTO: Fortrade
FOTO: Fortrade

Trgovanje na svjetskoj burzi može biti izuzetno profitabilno ukoliko znate kako pravilno iskoristiti prilike koje vam ovo tržište svakodnevno pruža.

S obzirom na to da na svjetskoj burzi možete trgovati s preko 150 proizvoda, uključujući valute, zlato, naftu, robe, dionice i indekse, uz jedinstvenu mogućnost zarade i kada cijene rastu, ali i kada cijene padaju, ovo tržište je u kratko vrijeme postalo popularno među individualnim trgovcima.

Ono što je također zanimljivo je što svjetskoj burzi pristupate i na njoj trgujete preko interneta, putem vašeg desktopa, laptopa ili mobilnog uređaja, bilo gdje da se nalazite, 24 sata dnevno, 5 dana u tjednu.

Fotrade vam poklanja e-knjigu koju možete besplatno preuzeti i saznati kako se uključiti u trgovanje i iskoristiti svakodnevne prilike za zaradu.

Preuzmite besplatnu e-knjigu ovdje. 

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se