458838
458838
458838
458838
458838

Preuzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama Deutsche banke

  • , 30.11.2016., 10:26
  • Autor:
  • komentara

Banka je objavila plan da zatvori oko 200 poslovnica u Njemačkoj s ciljem racionalizacije troškova i preusmjeravanja klijenata na internetsko bankarstvo.

 
 
 
 
FOTO: Fortrade
FOTO: Fortrade

Nedavno je objavljeno da je Deutsche banka blizu dogovora s američkim Ministarstvom pravosuđa u vezi s istragom zbog manipulacija i neregularnosti u poslovanju prije izbijanja svjetske financijske krize.

Zbog postizanja izvansudskog poravnanja, suma koja se spominje kao prihvatljiva za američke vlasti je oko 14 milijardi dolara. Navodno, Deutsche banka je spremna uplatiti daleko nižu sumu - oko 5 milijardi dolara.

Želite li se okušati u trgovanju CFD-ima Deutsche banke na svjetskoj burzi?

Fortrade svim čitateljima daje BESPLATNIH 50€ za trgovanje na svjetskoj burzi, jedinoj burzi na kojoj možete trgovati i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju.

Besplatnih 50 EUR za trgovanje CFD-ima Deutsche banke možete preuzeti ovdje.
Na linku gore možete pogledati pravila i uvjete.

FOTO: Fortrade

U 2015. godini, prihodi kompanije su iznosili 33,5 milijardi eura, dok je neto gubitak iznosio 6,8 milijardi eura. Sredinom ove godine, banka je objavila plan da zatvori oko 200 poslovnica u Njemačkoj s ciljem racionalizacije troškova i preusmjeravanja klijenata na internetsko bankarstvo. U studenom je najavljeno i povlačenje Deutsche banke iz Poljske i nekih manjih tržišta s dalekih meridijana.

Besplatnih 50 EUR za trgovanje CFD-ima Deutsche banke možete preuzeti ovdje.
Na linku gore možete pogledati pravila i uvjete.

FOTO: Fortrade

John Cryan, novi izvršni direktor, obećao je promjene poslovne kulture banke. "Znamo da period restrukturiranja može biti težak. Međutim, uvjeren sam da daljim sprovođenjem naše strategije na discipliniran način, možemo transformirati Deutsche banku u jaču i efikasniju instituciju, koja će postizati bolje rezultate", naveo je.

Besplatnih 50 EUR za trgovanje CFD-ima Deutsche banke možete preuzeti ovdje.
Na linku gore možete pogledati pravila i uvjete.

U posljednjih godinu dana, cijena dionice na njujorškoj burzi se kretala u rasponu 11,19 - 26,61 dolara po dionici.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se