450125
450125
450125
450125
450125

PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Burberrya

Od početka 2016. godine, cijena dionica popularne britanske modne kuće Burberry, porasla je 26%. Kako navodi izvršni direktor, Marco Gobetti, Burberry očekuje svijetla budućnost. Inače ovaj manager, vrsni poznavalac luksuzne industrije, radio je na identičnim pozicijama i za Moschino, Givenchy i Céline.

 
 
 
 
PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Burberry-a (foto: PR)
PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Burberry-a (foto: PR)

Fortrade svim čitateljima Dnevnika daje besplatnih 50€ za trgovanje cijenom dionica Burberrya na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje možete preuzeti ovdje.

Nova strategija Burberrya

PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Burberry-a (foto: PR)

Idući u pravcu boljeg pozicioniranja na tržištu, kompanija je nedavno najavila program smanjenja troškova od 100 milijuna funti. U veljači je Burberry najavio da će umjesto četiri puta godišnje, svoje ključne modne događaje organizirati dvaput godišnje. Primjenjujući princip “see now, buy now”, iliti “što vidiš sada, kupi odmah”, roba prikazana na reviji bit će momentalno raspoloživa potrošačima, kako online tako i u buticima. Ovakvom modelu prodaje, koji jaka konkurencija već uspješno sprovodi, u cilju je kapitalizirati prvi, najjači utisak potrošača.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Burberrya možete preuzeti ovdje.

Poslovni rezultati Burberrya

PREUZMITE BESPLATNIH 50 EURA i trgujte dionicama Burberry-a (foto: PR)

Zahvaljujući slabljenju funte u odnosu na druge valute, proizvodi ove modne kuće, koja je prvenstveno izvozno orijentirana, postali su pristupačniji potrošačima širom svijeta. Iako je kompanija imala izvjesnih poteškoća u posljednjih pet godina, ponajviše zbog smanjene potrošnje u Kini, rast prihoda je značajan, a stopa profitabilnosti dvocifrena. Čak i u ovoj godini, teškoj za industriju luksuzne robe, kompanija uspijeva održati vrlo solidnu razinu prodaje proizvoda.

Besplatnih 50 EURA za trgovanje cijenom dionica Burberrya možete preuzeti ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se