458043
458043
458043
458043
458043

Preuzmite besplatnih 50 eura i trgujte dionicama Alibabe

  • , 23.11.2016., 10:11
  • Autor:
  • komentara

Kineski div u kontinuitetu bilježi dvoznamenkaste stope rasta prihoda, a u drugom kvartalu 2016. godine ostvaren je rast od 55%.

 
 
 
 
 
FOTO: Fortrade
FOTO: Fortrade

Alibaba je u rujnu 2014. godine sprovela najveću inicijalnu javnu ponudu dionica na burzi u New Yorku i time postala globalna kompanija. Kineski div u kontinuitetu bilježi dvoznamenkaste stope rasta prihoda, a u drugom kvartalu 2016. godine ostvaren je rast od 55% što, ukupno, za prvu polovinu ove godine čini najviši rast za posljednje dvije godine.

Fortrade, svim čitateljima daje besplatnih 50 EURA za trgovanje CFD-ovima na dionice Alibabe, na svjetskoj burzi.

Na linku možete pogledati pravila i uvjete. 

Razlozi rekordnog rasta

FOTO: Fortrade

Jedan do glavnih razloga koji leže iza nadprosječnog rasta u glavnom segmentu poslovanja predstavlja snažan rast prihoda (i) u dijelu online marketing usluga. Digitalni marketing je dodan paleti usluga tako da su ujedinjeni segmenti digitalne trgovine i marketinga, što kompaniju pozicionira kao jedinstveno mjesto na kojem prodavač može plasirati svoje proizvode, osigurati reklamu, prodati proizvod i dobiti što mu pripada.

Na linku možete pogledati pravila i uvjete. 

Shopping festival u brojkama

FOTO: Fortrade

 

U petak, 11. studenog, platforma ove kompanije počela je svoj shopping festival, koji se odvija već sedmu godinu u sklopu šireg fenomena „Singles' Day“. Samo tijekom prvog sata praznika kupovine, obavljeno je u prosjeku 175.000 transakcija u jednoj sekundi. Alibaba navodi da je samo u prvih pet minuta zabilježen promet robe u vrijednosti od 1 milijarde dolara, a 5 milijardi u prva dva sata. Usporedbe radi, prošle godine je na taj (cijeli) dan preko Alibabe prometovano 14,3 milijardi dolara.

Na linku možete pogledati pravila i uvjete. 

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. Fortrade ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se