Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio pretežak

'Prestar sam za ovo': Pokušao provaliti u trgovinu pa pao i...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je planirao, krađa jednom Australcu nije pošla za rukom. Dapače, kraj je za njega bio vrlo bolan.

Stuart McLeod iz Australije se zasigurno nije nadao da će njegov pokušaj provaljivanja u jednu trgovinu u Perthu završiti višestrukim prijelomom noge. Naime, 46-godišnji muškarac je tijekom dana, dok je trgovina bila otvorena, prikupio električni alat koji mu je trebao i smjestio ga u vrt ispred trgovine koji je bio natkriven mrežom.

Nešto prije ponoći istoga dana, muškarac se pokušao popeti na krov trgovine kako bi prerezao mrežu kojom je vrt bio natkriven i pokupio alat. Kako bi se popeo, koristio je metalnu konstrukciju. No, pod njegovom težinom, konstrukcija je pukla pa je pao s 10 metara visine i zaradio višestruki prijelom noge, piše The Mirror.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Pogledajte što je napravio 'pristojni lopov'

Netko od prolaznika je čuo njegovo urlanje pa je pozvao policiju. Kada su, nakon pola sata, stigli policajci, pronašli su ga kako u bolovima leži na podu. 'Urlao je zbog bolova. Sjećam se i da je rekao 'ja sam prestar za ovo'. Očito je značajno ozlijedio nogu', kazala je novinarima policajka Victoria Guild.

McLeod je na sudu pak kazao kako se nije pokušao popeti s namjerom da počini krađu, već da pokupi ključeve koje je tamo bacila njegova bivša djevojka. Također, tvrdi da su prolaznici zbijali šale na njegov račun dok je ležao u bolovima. Ipak, sudac mu nije povjerovao i proglašen je krivim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene