Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako reći dragoj?

Presjeklo ga je kad je ugledao budućeg punca jer se nekoć s njim - seksao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladić, koji je desetak godina ulazio u krevet s pripadnicima oba spola, se s ocem svoje zaručnice poseksao tri ili četiri puta.

Anonimni mladić koji se obratio za savjet Marielli Frostrup, novinarki i savjetnici Observera, postao je tema dana na brojnim društvenim mrežama zbog bizarne situacije u kojoj se zatekao.

Pročitajte i ovo Maloljetnici i spolna zaštita - 5 Mladi i seks Istraživanje o seksualnom ponašanju mladih Hrvata otkrilo mnoge iznenađujuće promjene Maloljetnici i spolna zaštita - 5 O seksualnosti Mlade muče i veliki problemi o kojima se šuti: "Ispada da smo još veća tabula rasa nego što smo bili unatrag 10, 20 ili 50 godina"

Naime, presjeklo ga je kada ga je voljena djevojka upoznala sa svojim ocem jer se nekoć s njim seksao, a zbog čega je od Frostrup naposljetku i zatražio savjet.

"Zaljubljen sam godinu dana i nedavno sam voljenu zaprosio. Međutim, kada me predstavila svojim roditeljima prije tri mjeseca, shvatio sam da sam s njezinim ocem bio intiman tri ili četiri puta. Biseksualac sam bio otprilike deset godina, a uz nju se napokon osjećam sretnim i uzbuđenim", otvorio je dušu junak priče te nastavio:

"Kontaktirao me i zatražio od mene da njegovoj kćeri ispričam sve o svojoj seksualnosti na što sam ga upitao je li on isto priznao svojoj ženi. Od tada se nalazimo u slijepoj ulici jer je pronašao neke moje stare fotografije, baš kao i ja njegove. Što da činim, da li da ostavim ženu iz svojih snova?", upitao je očajni mladić, a na što mu je Frostrup odgovorila da bi bilo dobro da postupi upravo onako kako budući punac od njega i traži.

VIDEO Ovo se dogodi kad prije seksa zaboravite spustiti rolete

"Sigurna sam da vaša zaručnica zaslužuje iskrenost i potpunu sliku osobe s kojom stupa u brak. Jer u protivnom je već stvoren temelj da veza bude osuđena na propast. Naravno, moguće je da neće najbolje primiti vijest da ste bili seksualno aktivni s oba spola, ali ukoliko smogne snage prihvatiti vas i vašu prošlost, mogu samo reći da ste izabrali pravu," napisala je Frostrup te ga upozorila da se ne miješa u njezin odnos s ocem.

"Kćeri imaju tendenciju da obožavaju svoje očeve, a možda je neke od njegovih odlika pronašla i u vama. Ipak, to što ste vi i on imali neka bude njegova dilema hoće li joj reći."

"Ukoliko vam je doista stalo do te djevojke, onda znajte da zaslužuje imati cjelovitu sliku o vama, da joj trebate dati priliku da donese odluku o zajedničkoj budućnosti na temelju svih informacija. To ne znači da se morate usredotočiti na detalje kao što je afera s njezinim ocem, ali joj morate dati uvid u svoju seksualnu prošlost", zaključila je Frostrup.

Možete li se zamisliti u sličnoj situaciji? Veselimo se vašim odgovorima i savjetima. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene