457533
457533
457533
457533
457533

Preostalo još nekoliko dana za osvajanje Audija!

  • , 18.11.2016., 10:09
  • Autor:
  • komentara

Pored nagradne igre Tommy je svojim kupcima osigurao i program vjernosti "Kupnja s dodatnim popustom" u kojem se sakupljanjem naljepnica i popunjavanjem knjižice osigurava popust od 10 posto na ukupnu kupovinu.

 
 
 
 
FOTO: Tommy
FOTO: Tommy

U samoj smo završnici nagradne igre koja ima najbogatiji fonda nagrada nagradna igra"Bogate nagrade Tommy daruje i Vašu vjernost nagrađuje", čiji ukupni fond nagrada ima vrijednost veću od pola milijuna kuna, točnije 576.029,08 kuna. Nagradna igra koja je započela 20. studenoga, a traje do nedjelje 20.11.2016.g. , te u tih osam tjedana samo budžet tjednih nagrada iznosi 160.640 kuna.

Svaki tjedan Tommy je dijelio četiri tjedne nagrade:

• 10.000 kuna na American Express kartici
• iPhone 6s
• LED televizor LG 43 inča i
• tisuću kuna na Amexu.

Dakako, najatraktivnije su dvije glavne nagrade na završetku nagradne igre, dva najnovija automobila Audi A3 sportback. Tu su i brojne druge nagrade: novčani dobici, mobitel, laptop, televizor, iPad, Playstation, sat.
Za sudjelovanje u izvlačenju tjednih nagrada potrebno je putem SMS poruke, s osobnim podacima, poslati pet kodova koji su otisnuti na dnu računa za svakih potrošenih 50 kuna.

Priliku za sudjelovanje u završnom izvlačenju i osvajanje jedne od 10 glavnih nagrada može se ostvariti ako se na isti način sakupi 10 kodova. Dodatni kodovi mogu se dobiti kupovinom bilo kojeg proizvoda određenih brendova koji su istaknuti na policama.

Pored nagradne igre Tommy je svojim kupcima osigurao i program vjernosti "Kupnja s dodatnim popustom" u kojem se sakupljanjem naljepnica i popunjavanjem knjižice osigurava popust od 10 posto na ukupnu kupovinu.

Za kupovinu od 50 kuna na blagajnama svih Tommyjevih prodavaonica dobiva se jedna naljepnica koja se lijepi u za to predviđeni prostor na nagradnoj knjižici. Popunjena knjižica osigurava jednokratni popust od deset posto na sljedeću kupovinu. Taj se popust može ostvariti najkasnije do 30. studenoga, a može se koristiti samo za račun u ukupnom iznosu do 2.500 kuna. Dodatnu naljepnicu može se dobiti kupovinom odabranih 30 proizvoda koji su istaknuti oznakom na polici.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se