Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pravda je zadovoljena

Pregurao se u kolonu u posljednjem trenutku i dobio po prstima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimka nastala na ulasku u Springfield postala je pravi hit upravo zato što je drskoga vozača karma "odmah dočekala na volej".

Čemu čekati poput ostalih u koloni ako se možeš pregurati i ubaciti u traku u posljednjem trenutku? Bila je to misao vodilja vozača čiju ćete snimku vidjeti, ali i kojem je ta odluka naposljetku prisjela.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca" Donald Trump Cjenkao se sa sudom Trumpu istječe vrijeme: Mora platiti 454 milijuna dolara ili bi mogao ostati bez nekretnina

Naime, njegovo ponašanje u prometu je u retrovizoru opazila policajka, koja ga je odmah natjerala da skloni vozilo sa strane i preda joj dokumente.

Zamjerila mu je što se u kolonu ubacio nakon što je prestala isprekidana linija, pa ga zbog toga naposljetku najvjerojatnije i globila.

Internetska je publika svršetak priče pozdravila s oduševljenjem, jer je većina alergična na takvo ponašanje pojedinih sudionika u prometu.

Dapače, snimka nastala na ulasku u Springfield postala je pravi hit na Liveleaku upravo zato što je drskoga vozača karma "odmah dočekala na volej".

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene