250878
250878
250878
250878
250878

Predavačica na sveučilištu pred studentima dojila kćer

  • , 15.09.2012., 07:49
  • Autor:
  • komentara

Jedna je predavačica ostavila dojam na svoje studente nakon što je usred predavanja počela dojiti kćer koju je na posao povela sa sobom.

 
 
 
 

Adrienne Pine, asistentica profesora antropologije na Američkom sveučilištu u Washington D.C.-u povela je svoju kćer na predavanje koje je trebala održati studentima. Sve je prolazilo glatko prvih 75 minuta predavanja, ali potom je djevojčica postala nemirna. Bez prekidanja predavanja, Pine ju je uzela u naručje i počela dojiti.

Sljedeći dan, saznala je da su se neki njezini studenti žalili, te je primila email studenta koji je radio za sveučilišne novine koji ju je upitao da pojasni što se događalo na predavanju. Pine je odbila komunicirati s medijima o ovom pitanju.

>> U Hrvatskoj samo 16 % majki doji u prvi 6 mjeseci djetetova života!

Međutim, napisala je i objavila esej o ovoj temi. Pojasnila je kako ne smatra da je dojenje jedini način na koji se može nahraniti dijete već da joj je to ponekad najdostupniji, najlakši i najjeftiniji način. 'Da sam smatrala hranjenje svog djeteta delikatnim činom, ne bih to napravila pred studentima. Ne bi ni provela prethodnu godinu radeći to u autobusima, vlakovima i avionima, na pločnicima u restoranima, u televizijskim studijima i tijekom predavanja na velikim konferencijama', napisala je Pine.

'Mislim da nije nikoga omela. Rekla nam je što će učiniti, tako da me nije to iznenadilo. Mislim da se ponijela prema tome na najbolji mogući profesionalan način', rekla je Nia McCarthy, studentica koja je prisustvovala predavanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se