Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije nas iznenadila'

Predavačica na sveučilištu pred studentima dojila kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je predavačica ostavila dojam na svoje studente nakon što je usred predavanja počela dojiti kćer koju je na posao povela sa sobom.

Adrienne Pine, asistentica profesora antropologije na Američkom sveučilištu u Washington D.C.-u povela je svoju kćer na predavanje koje je trebala održati studentima. Sve je prolazilo glatko prvih 75 minuta predavanja, ali potom je djevojčica postala nemirna. Bez prekidanja predavanja, Pine ju je uzela u naručje i počela dojiti.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

Sljedeći dan, saznala je da su se neki njezini studenti žalili, te je primila email studenta koji je radio za sveučilišne novine koji ju je upitao da pojasni što se događalo na predavanju. Pine je odbila komunicirati s medijima o ovom pitanju.

>> U Hrvatskoj samo 16 % majki doji u prvi 6 mjeseci djetetova života!

Međutim, napisala je i objavila esej o ovoj temi. Pojasnila je kako ne smatra da je dojenje jedini način na koji se može nahraniti dijete već da joj je to ponekad najdostupniji, najlakši i najjeftiniji način. 'Da sam smatrala hranjenje svog djeteta delikatnim činom, ne bih to napravila pred studentima. Ne bi ni provela prethodnu godinu radeći to u autobusima, vlakovima i avionima, na pločnicima u restoranima, u televizijskim studijima i tijekom predavanja na velikim konferencijama', napisala je Pine.

'Mislim da nije nikoga omela. Rekla nam je što će učiniti, tako da me nije to iznenadilo. Mislim da se ponijela prema tome na najbolji mogući profesionalan način', rekla je Nia McCarthy, studentica koja je prisustvovala predavanju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene