Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poludjela od gladi

Prebila dečka jer nije pojela cheeseburger

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Shanaya Edgell je otkrila da tri sata ujutro u Wisconcinu i nije najsretnije doba da naruči cheeseburger u McDonaldsu.

Tamošnja je policija u nedjelju morala urgirati u McDonaldsu u Janesvilleu u 3 sata ujutro zbog remećenja javnog reda i mira. Kada su došli, zatekli su 40-godišnjeg Darella Pagea krvave usne koji je rekao kako je upravo napadnut od 22-godišnje djevojke Shanaye Edgell.

Pročitajte i ovo Ilustracija Serijski nasilnik Istukao djevojku pa na suđenju imao bizarnu molbu: "Ne želim u zatvor, moram se brinuti o njima" Morgan Ribeiro umrla je u Beogradu Operirala želudac Oglasio se turski kirurg čija je pacijentica nakon zahvata umrla u Srbiji, otkrio na što sumnja

Izjavio je policajcima da je Edgell postala nekontrolirano ljuta nakon što je shvatila da drive-in u McDonaldsu u 3 ujutro ne servira cheesburger već doručak. 'Edgell se uzrujala jer nije htjela nikakav doručak, već isključivo cheesburger', prenosi policija.

Nakon što se njezin dečko nije htio vratiti u McDonalds da joj udovolji, počela ga je tuči, gristi ruku i okretati volan u vožnji. Dečko je zaustavio vozilo kako bi Shanaya izašla, ali ni to je nije zaustavilo da mu skoči na haubu automobila. Policija je uhitila razularenu djevojku i pustila uz jamčevinu od 150 dolara.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene