Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Budale na djelu

POZOR Čak ni za one koji nisu gadljivi ovo je zasigurno previše...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kad bi netko opisivao najgoru noćnu moru s hranom, zasigurno ne bi bila daleko od onog što su dva zaposlenika Subwaya u SAD-u.

Dvojica krajnje neprofesionalnih, bezobraznih i bezobzirnih mladića, odlučili su svoje frustracije i dosadu liječiti na gladnim posjetiteljima Subwaya u Ohiju u SAD-u te su izazvali skandal. Popularne sendviče preradili su na svoj način, dodajući zamrznutu mokraću i trljajući svoje genitalije po pecivu.

Pročitajte i ovo Ilustracija mještani kod Magdeburga bijesni Traži se vozač koji svakog dana baci sendvič uz autocestu: "Nije rekao ženi pa sad mora živjeti s tim" Aleksandar Vučić i Siniša Mali jeli sendvič s parizerom Mali otkrio detalje bizarnog doručka s Vučićem: "Uzeo je pola kruha, a onda je pojeo i moju četvrtinu"

>> U sendvičima na letu putnici pronašli igle, jedan ozlijeđen

Da stvar bude gora, svoje umotvorine objavili su na Instagramu, što su otkrili korisnici te se dali u potragu za dvojcem. Upornost im se isplatila te su otkrili kako se radi o Cameronu Boggsu i Ianu Jettu pa je isti dobio promptni otkaz, a Subway se priopćenjem ogradio od njihovih bezobzirnih gluposti, koje su nazvali 'izoliranim postupcima neodgovornih pojedinaca'.

Ako ste odlučili 'kockati' se nakon što ste pročitali naslov teksta, bili ste upozoreni...

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene