Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Garantira znanost

10 neobičnih savjeta za bolji seks!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portal Cracked skupio je najzanimljivje savjete za bolji seks koje su potvrdila i brojna znanstvena istraživanja.

1. Nizozemski znanstvenici zaključili su kako nošenje čarapa tijekom seksa može pomoći u postizanju orgazma. Naime, hladnoća je totalni 'turn off' kod oba spola.

2. Nekoliko je različitih studija pokazalo da izlaganje sunčevoj svjetlosti kod muškaraca podiže razinu testosterona te samim time im jača libido i želju za seksom. Razlog tome je vitamin D kojeg upijamo putem sunčevih zraka.

3. Muškarci, ne bojte se oznojiti tijekom seksa. Naime, sastavni dio znoja je androstadienon, derivat testosterona koji ima lagani mošusni miris što izaziva požudu kod partnerice.

4. Nije sve u savršenim trbušnjacima, kažu stručnjaci. Jedno je istraživanje pokazalo da muškarci s većim trbusima u seksu izdrže u prosjeku pet minuta dulje od mršavijih muškaraca. Razlog tome je tjelesna masnoća zbog koje deblji muškarci imaju više ženskog hormona estradiola koji usporava dolazak seksualnog vrhunca.

5. I muškarci i žene imaju mišiće pri dnu zdjelice koji se mogu jačati Kegelovim vježbama. Tako ćete doista impresionirati partnera kad ih tijekom seksa stegnete, a pojačava i intenzitet orgazma te erekcije kod muškaraca. Uza sve ovo pomažu i kod prevencije inkontinencije i slabih zdjeličnih mišića nakon poroda.

Riješen misterij ženske seksualnosti!

6. Pokazalo se da ljubljenje pomaže u stvaranju više razine intime te pomaže pri rješavanju stresa i snižava kolesterol. Jedna studija je čak došla i do zaključka da se dugotrajnost veze može dovesti u korelaciju s time koliko se često partneri ljube, a ne koliko se često seksaju.

7. Treba biti oprezan i pri odabiru parfema ili kolonjske vode. Žene, naime, pokazuju negativnu reakciju na muškarce koji nose parfem sličan parfemu kojeg nosi njihov otac, brat ili neki drugi član obitelji. To je prirodni obrambeni mehanizam našeg tijela od incesta.

8. Žene, ako želite na prvi pogled biti privlačnije muškarcima odjenite nešto crveno. Studija Sveučilišta u Rochesteru je pokazala da većinu muškaraca privlače žene u crvenom.

9. Ako vam glavobolje stvaraju velike probleme, rješenje je - orgazam. Orgazam pomaže i kod rješavanja migrena.

10. Prije no što ćete nekom pružiti oralni užitak ubacite u usta mentol bombon. Užitak partnera će biti bolji nego ikad.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene