Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urbana društvena igra

Postani Twingospođica i otputuj u Pariz!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Twingospođica je strastvena ili nevina, može biti razborita ili razigrana. Spretna je, praktična i moderna. Twingospođice su Lorena, Korana, Anamarija i Vanda. Izaberi još dvije svoje prijateljice i pridruži se odabranoj ekipi Twingospođica.

Renault je predstavio limenu krstaricu skrojenu za vrevu i užurban duh gradskih ulica - Twingo.

Pročitajte i ovo Screenshot s Kia-Hrvatska Auto zvan čežnja Tisuće Hrvata nasjele na novu prevaru, nevjerojatno u što su povjerovali: "Učini to sada i sretno!" Slika nije dostupna Renaultov nagradni natječaj 'Twingospođice'

'Twingo za Renault označava nekakvu prekretnicu, pogotovo ovaj model koji smo predstavili. S obzirom na to da je to naš najmanji automobil, u tom smislu je poput maloga djeteta, razigrani urbani gradski automobil. Svojim modernim dizajnom ističe se od nekakve svakodnevice', rekao je David Kušanić, voditelj marketinških komunikacija Renaulta.

Tim je povodom pokrenuta i urbana društvena igra naziva 'Twingospođice'. Glavnu ulogu imaju četiri Twinga različitih boja i četiri poznate vozačice – Vanda Winter (crvena), Anamarija Asanović (bijela), Lorena Nosić (žuta) te Korana Gvozdić (plava).

NOVI TWINGO: Spoj domišljatosti i drskog karaktera!

Do 29. rujna u 23.59 sati imate vremena da se s ekipom triju gospođica (vi i vaše dvije prijateljice) prijavite za sudjelovanje u nagradnom natječaju.

Izaberite koje biste boje Twingospođice voljele biti i s kojom biste se od već odabranih Twingospođica voljele voziti te napiši zašto biste upravo vi morale postati Twingospođice. Prijavni obrazac na twingospodice.hr ispuni svojim i osobnim podacima obiju prijateljica.

Od trenutka kada predaš prijavu pa sve do 3. listopada drži palce, traži četverolisnu djetelinu, ustaj na desnu nogu i izbjegavaj crne mačke, odnosno čini sve što misliš da bi ti moglo donijeti sreću u obliku poziva na izbor za Twingospođice koji će se odvijati od 29. rujna do 3. listopada.

Za pobjedu vam je potrebno što više Twinbenzina koji dobivate svakim lajkom, komentarom ili podjelom na Facebooku te korištenjem # ispred imena svake ekipe na Twitteru i Instagramu.

Osim virtualno, bodovi će se skupljati i u stvarnom životu na Twingo izazovima u Zagrebu 4. listopada te u Rijeci 11. listopada, gdje će Twingospođice nakon brojnih treninga morati pokazati koliko su vješte vozačice i znaju li iskoristiti sve Twingove funkcionalnosti.

Ekipi koja skupi najviše bodova slijedi vikend putovanje u Pariz te shopping u Galeries Lafayette s uključenim džeparcem! Isplati se biti Twingospođica!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene