Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Misterij

VIDEO Poslušajte snimku koja je navela spasioce na misao da ih doziva mrtva žena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci i vatrogasci koji su se zatekli na mjestu nesreće su redom potvrdili da su čuli glas koji doziva u pomoć. Nažalost, žena koju su pronašli u automobilu je već bila mrtva.

Policajaci i vatrogasaci koji su 7. ožujka sudjelovali u spašavanju djevojčice stare 18 mjeseci i njezine majke iz prevrnutog automobila, posvjedočili su koji dan kasnije za medije da su tijekom intervencije doživjeli nešto teško objašnjivo. 

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju objavljeni detalji nesreće FOTO Ovo je vozač koji je usmrtio djevojku u Tribunju i pobjegao: Bio je drogiran, s njim su u autu bila dvojica mladića Marko Grubelić Poginula 19-godišnjakinja Tribunj zavijen u crno: "Ostali smo bez krasnog djeteta, krasne djevojke i jednostavno svi smo u šoku"

Naime, u trenutku kada su počeli prilaziti automobilu koji je sletio s ceste u rijeku Spanish Fork nadomak Salt Lake Cityja, začuli su glas odrasle osobe koja kao da ih je dozivala riječima: Pomozite, ovdje smo.

U tom su trenutku pomislili da čuju glas Lynn Jennifer Grosbeck (25) koja je uz malenu Lily bila jedina osoba u autu, međutim kada su okrenuli vozilo i došli do majke, shvatili su da je nažalost već mrtva.

Glas nas je dozivao upomoć, ali ne znamo čiji. Majka je već bila mrtva

Da nisu ništa izmislili potvrdila je i snimka s kamere koju je jedan od policajaca nosio na uniformi, a koja je u međuvremenu postala popularna na stranicama koje okupljaju zaljubljenike u paranormalne fenomene.

I doista, ako obratite pažnju točno na 1:59 u videu objavljenom na YouTubeu, čut ćete glas koji kao da dopire iz unutrašnjosti automobila i koji kao da pita "zašto nam nitko ne pomaže?"

Izrezanu i poboljšanu verziju možete pronaći na ovom linku <<<

Da tu baš ništa nije namontirano svjedoči i reakcija policajca, koji je odmah uzvratio riječima: Pomažemo, dolazimo! 

Misterij 'glasa' ni do danas nije odgonetnut, a racionalna objašnjenja se zaustavljaju na tumačenjima da je majka u tom trenutku ipak još bila živa (doista malo vjerojatno jer su spasioci na mjesto stigli 14 sati nakon nesreće), odnosno da ih je sve zbunio nekakav šum koji je mozak protumačio kao poznatu mu rečenicu.

U svakom slučaju, ma što bilo objašnjenje fenomena, jedno veliko i neosporno čudo se tog dana dogodilo, a kaže da je beba Lily preživjela unatoč tome što je toliko dugo bila zarobljena u automobilu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene