Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško ozlijeđen

VIDEO Strava u ZOO-u: Muškarac skočio među lavove, jedva spašen nakon 30 minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čuvari u zoološkom vrtu uz pomoć vodenih mlazova uspjeli su otjerati životinje od čovjeka.

Posjetitelj zoološkog vrta u Barceloni teško je ozlijeđen nakon skoka u lavlju nastambu u kojoj ga je napalo nekoliko divljih mačaka, prenijela je španjolska novinska agencija Efe u nedjelju.

Pročitajte i ovo Medvjedica Eta Stigla kao mladunče VIDEO Novi zagrebački dom za medvjedicu čija je mama uginula u naletu vlaka: "Obožava sočne cikle i kruške" Lav (Foto: Arhiva/AFP) Testirane i ostale životinje Lavovi iz zagrebačkog Zoološkog vrta imaju koronavirus: ''Pozitivan je i timaritelj''

Motivi njegova ulaska u lavlji brlog nisu poznati, a muškarac je na sebi imao vojnu odoru. Iz nepoznatog razloga je u nedjelju poslijepodne preskočio zaštitnu ogradu i spustio se u lavlju nastambu. Jedan od trojice lavova ga je zgrabio i odvukao ostalima.

Spašen pola sata kasnije.

VIDEO Razljutio je gorilu, a ona je uzvratila na način koji nitko nije očekivao

Čuvari u zoološkom vrtu uz pomoć vodenih mlazova uspjeli su otjerati životinje od čovjeka kojeg je spasila vatrogasna jedinica kroz tunel koji vodi do kaveza sa životinjama. Smješten je u bolnicu s teškim ogrebotinama i ugrizima.

Muškarac je inače poznat kao pripadnik lokalne neonacističke udruge, a prošli je mjesec uhićen na prosvjedima protiv abortusa zbog isticanja svastike na transparentima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene