Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Regata u potpunosti - besplatna

Posada Nove TV u borbi za prvo mjesto na regati Fiumanka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok Riječani s nestrpljenjem iščekuju 12. po redu Fiumanku, novinare očekuje peti susret pod jedrima i njihova Press Fiumanka! Prošlogodišnji rezultat i osvojeno drugo mjesto u ukupnom poretku, svrstali su posadu Nove TV među favorite medijske regate.

Posada Nove TV jedri na brodu Dubrovnik i jedna je od 12 medija koji učestvuju u ovoj regati koja je pobudila veliki interes među novinarima, pa sve veći broj upita dolazi i iz susjednih zemalja.

Pročitajte i ovo Sabina Tandara Knezović i Hrvoje Krešić IZBORI NA NOVOJ TV Nova TV gledateljima u izbornom danu priprema bogat program i prvu procjenu izbornog rezultata Parlamentarni izbori 2024. pet minuta Raspored predstavljanja kandidata za izbor zastupnika u Hrvatski sabor 2024. godine

Uz domaće medijske snage, ove godine na regati sudjeluju i tri televizije iz regije - TV Vojvodina, MTV iz Mađarske te Televizija Kopar. Iako je regata od samog početka međunarodnog karaktera, uskoro bi mogla prerasti u europsko prvenstvo za medije.

Na glavnoj subotnjoj regati očekuje se sudjelovanje gotovo 200 posada iz više europskih zemalja, a ono po čemu je Fiumanka drugačija je način organizacije. Regata je u potpunosti - besplatna! Svi prijavljeni učesnici dobivaju osiguran vez bez naknade, majicu za svakog člana posade i obrok nakon regate. Sadržaji na kopnu također su besplatni za sve posjetitelje – od sajma jedrenja, do večernjih koncerata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene