Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neke pošiljke i zapalio

Popunio stan ukradenom poštom pa mora preseliti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan britanski poštar je ukrao toliko pošte da ju više nema gdje smjestiti, pa je na kraju bio prisiljen preseliti se.

38-godišnji Paul Noga nije dostavio tisuće rođendanskih poklona, božićnih čestitki, bankovnih izvješća, osobnih pisama i paketa stanovnicima Northumberlanda i to u periodu od dvije godine. Nakon što je popunio stan u kojem je živio, preselio se kod majke.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nova pljačka u Zagrebu Nepoznati muškarac opljačkao poštu, zaposlenici prijetio vatrenim oružjem Policija ispred poslovnice Hrvatske pošte, ilustracija Istraga u tijeku Usred dana opljačkao poštu: Zaposlenici prijetio vatrenim oružjem i pobjegao s novcem

Kada je policija konačno došla stan pretražiti, doslovno svaki kutak je bio ispunjen, prenosi Daily Mail. Noga je na sudu u Newcastleu priznao krivnju za krađu i zadržavanje 76.036 privatnih pošiljaka. Krivnju je priznao i za palež, te kriminalno oštećenje.

Na saslušanju se moglo čuti kako je zadržao ili otvorio 68,271 pošiljku od rujna 2007. do istog mjeseca 2009. godine, a još je ukrao dodatnih 7,765 paketa od srpnja 2008. do rujna 2009. godine. Preko tisuću ukradenih paketa je i zapalio.

'Moj klijent je osoba dobrog karaktera, ali je iznevjerio povjerenje Kraljevske pošte i svojih klijenata. Pošta je samo ležala po njegovom stanu. U jednom trenutku je došlo do toga da se morao preseliti u majčin stan, gdje i sada živi. Radio je previše sati dnevno', rekao je Shaun Routledge, Nogain odvjetnik. 'Najvjerojatnije ga očekuje zatvorska kazna', dodao je sudac Brian Forster.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene