Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strašno!

Pala u nesvijest i taj tren joj oteli 6-mjesečnu bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poljska policija traži šestomjesečnu bebu koja je oteta, dok joj je majka bila u nesvijesti.

Naime, gospođa je šetala sa svojom bebom u kolicima i pala je u nesvijest. To su iskoristili nepoznati otmičari i oteli malenu Magdu, izvještava AFP. Magda je nestala u poljskom gradu Sosnowiec.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić - 1 Iz minute u minutu FOTO/VIDEO Ocu osumnjičenog za ubojstvo male Danke određen pritvor, naložena obdukcija umrlog sina: Tijelo ubijene djevojčice traže dronovi Privedeni ubojice Danke Ilić (2) Iz minute u minutu Osumnjičeni za Dankino ubojstvo dovedeni u tužiteljstvo pognutih glava i u lisicama, zgrada pod opsadom policije

Nesretni događaj se zbio u utorak navečer. 'Ovo je prvi put da se nešto ovakvo dogodilo u našem gradu', rekao je Pawel Warchol iz Sosnowiecove policijske uprave.

Djetetova majka kaže da je zadobila teški udarac u glavu i kad se probudila, da djeteta više nije bilo tu.

Policija je detaljno pretražila grad i okolicu, ali Magdi nema traga. Ponudili su novčanu nagradu od 9.000 kuna za bilo koju informaciju o nestaloj bebi.

Istragu sada vodi posebna policijska grupa s privatnim detektivom Rutkowskim koji smatra da je beba živa i zdrava, ali da je oteta za neki par koji ne može imati djecu ili netko tko im je zavidio na bebi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene