Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednički biser

Političar mislio da pomoću snage uma može voziti auto, krivo je mislio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Budući da Young tvrdi i da može vidjeti budućnost, nevjerojatno je da nije znao što će se dogoditi na cesti.

Južnokorejski političar Huh Kyung Young, svojedobno čak i predsjenički kandidat, slupao je prije desetak dana skupocjeni Rolls-Royce Phantom, no lakša prometna nesreća ne bi bila toliko zanimljiva da Huh Kyung Young sve do jučer svijet nije uvjeravao kako je u stanju voziti pomoću snage uma!

Pročitajte i ovo Sudar automobila u zagrebačkim Dugavama - 4 Policija na terenu FOTO/VIDEO U prometnoj nesreći sudjelovala tri automobila: Ozlijeđena jedna osoba Nesreća kod Westgatea prema jankomiru Kombi Sokol Marića sudjelovao u nesreći kod Westgatea: Ozlijeđene tri osobe

Dapače, svoju je nadnaravnu sposobnost svojedobno zabilježio mobitelom (pogledajte video), ali nije to sve u što je Huh Kyung Young godinama pokušavao uvjeriti narod.

Nesuđeni je predsjednik u javnosti često napominjao i da ima IQ 430, da može vidjeti budućnost i levitirati, ali i da je poput nekog duha iz lampe u mogućnosti ispunjavati drugima želje. 

Pa ako je tome i bilo tako (khm, khm), čini se da je Huh Kyung Young svoje super moći u međuvremenu izgubio jer je Rolls-Royceom fino oštetio zadnji kraj vozila u koje se zabio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene