450374
450374
450374
450374
450374

Policija ne pamti ovakav slučaj: Lopovi doslovno odnijeli cijelu kuću!

  • , 16.09.2016., 09:22
  • Autor:
  • komentara

Razbojnici su bili toliko pohlepni da su čak i ogradu ponijeli sa sobom.

 
 
 
 
Bila jednom jedna kuća (FOTO: YouTube/Screenshot)
Bila jednom jedna kuća (FOTO: YouTube/Screenshot)

Neimenovana brazilska obitelj doslovno nije imala što vidjeti kada je stigla pred kuću koju je više od 40 godina koristila kao vikendicu. Naime, kuća u samome središtu Cidreire nestala je u potpunosti, pa je iz tog razloga čak i brazilska policija slučaj opisala kao dosad neviđenim.

Prema iskazu susjeda, lopovi su u kuću ušli prije dvadesetak dana, te su najprije iz nje iznijeli sav namještaj i odvezli ga u nepoznatom pravcu kamionima.

Zatim su se vratili s radnicima koji su kuću počeli rastavljati, a kada su se susjedi napokon odvažili upitati tko su, lopovi su ih uvjerili da su rođaci obitelji.

Što se zbiva obitelj nije imala blagog pojma sve dok u nedjelju nije zazvonio telefon, odnosno sve dok jedna od susjeda nije nazvala jer su joj se radnici požalili da im nije isplaćen dogovoreni honorar.

Pohlepni lopovi iza sebe nisu ostavili čak niti ogradu, pa kada su nesretni ljudi u utorak napokon doputovali na mjesto zločina, dočekali su ih jedino temelj i uspomene na zdanje u kojem su do jučer provodili ljeta.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se