Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gori od tornada

Policija ne pamti ovakav slučaj: Lopovi doslovno odnijeli cijelu kuću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbojnici su bili toliko pohlepni da su čak i ogradu ponijeli sa sobom.

Neimenovana brazilska obitelj doslovno nije imala što vidjeti kada je stigla pred kuću koju je više od 40 godina koristila kao vikendicu. Naime, kuća u samome središtu Cidreire nestala je u potpunosti, pa je iz tog razloga čak i brazilska policija slučaj opisala kao dosad neviđenim.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija Uhićeni su Sve su isplanirali, ukrali auto, krenuli u pljačku, a onda se dogodilo nešto što nisu očekivali

Prema iskazu susjeda, lopovi su u kuću ušli prije dvadesetak dana, te su najprije iz nje iznijeli sav namještaj i odvezli ga u nepoznatom pravcu kamionima.

Zatim su se vratili s radnicima koji su kuću počeli rastavljati, a kada su se susjedi napokon odvažili upitati tko su, lopovi su ih uvjerili da su rođaci obitelji.

Što se zbiva obitelj nije imala blagog pojma sve dok u nedjelju nije zazvonio telefon, odnosno sve dok jedna od susjeda nije nazvala jer su joj se radnici požalili da im nije isplaćen dogovoreni honorar.

Pohlepni lopovi iza sebe nisu ostavili čak niti ogradu, pa kada su nesretni ljudi u utorak napokon doputovali na mjesto zločina, dočekali su ih jedino temelj i uspomene na zdanje u kojem su do jučer provodili ljeta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene