Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mrtav pijan

Policajci stigli po leš u rijeci pa shvatili da je žrtva ubijena, ali od alkohola!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada su vidjeli na što nesretnik liči, građani su zaključili da je preminuo.

Jorge Luis Villanueva Anticona, 25-godišnji Peruanac, napio se u u subotu navečer do te mjere da je policija iz Cajamarce dan kasnije zaprimila dojavu da u tamošnjoj rijeci pluta leš.

Pročitajte i ovo Ilustracija Divljao po Rijeci Pijan bježao policiji: Jurio kroz crvena svjetla i jednosmjernim ulicama, udario i policijski auto Ilustracija Nije mu prvi put Pijani muškarac u osam ujutro upravljao automobilom bez vozačke dozvole: Prijeti mu vrtoglava kazna

Takvu su policajcima informaciju prenijeli građani, koji i nisu mogli drugo zaključiti kada su vidjeli na što (ne) liči. Zatekli su ga kako beživotno leži u blatu raširenih ruku, a s obzirom na to da je na sebi imao tek gaće, pojedinci su pomislili da ga je kakav razbojnik ''ucmekao'' i ostavio da trune.

Srećom, ubrzo je utvrđeno da kriminalisti neće imati posla jer se ispostavilo kako muškarac je ubijen, ali samo od alkohola.

Anticona je nedugo po izvlačenju na obalu i progovorio, a kada je ugledao policiju oko sebe, prvo mu je palo na pamet pravdati se riječima: ''Ništa ja nisam skrivio!''

Kako bilo, u bolnici je utvrđeno da je pretrpio hipotermiju i trovanje alkoholom, a javnost je ostala uskraćena za informaciju koliko je boca ispraznio dok je slavio rođakov rođendan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene