456313
456313
456313
456313
456313

Policajci stigli po leš u rijeci pa shvatili da je žrtva ubijena, ali od alkohola!

  • , 09.11.2016., 00:19
  • Autor:
  • komentara

Kada su vidjeli na što nesretnik liči, građani su zaključili da je preminuo.

 
 
 
 
Jorge Luis Villanueva Anticona u nedjelju je nađen mrtav pijan (FOTO: YouTube/Screenshot)
Jorge Luis Villanueva Anticona u nedjelju je nađen mrtav pijan (FOTO: YouTube/Screenshot)

Jorge Luis Villanueva Anticona, 25-godišnji Peruanac, napio se u u subotu navečer do te mjere da je policija iz Cajamarce dan kasnije zaprimila dojavu da u tamošnjoj rijeci pluta leš.

Takvu su policajcima informaciju prenijeli građani, koji i nisu mogli drugo zaključiti kada su vidjeli na što (ne) liči. Zatekli su ga kako beživotno leži u blatu raširenih ruku, a s obzirom na to da je na sebi imao tek gaće, pojedinci su pomislili da ga je kakav razbojnik ''ucmekao'' i ostavio da trune.

Srećom, ubrzo je utvrđeno da kriminalisti neće imati posla jer se ispostavilo kako muškarac je ubijen, ali samo od alkohola.

Anticona je nedugo po izvlačenju na obalu i progovorio, a kada je ugledao policiju oko sebe, prvo mu je palo na pamet pravdati se riječima: ''Ništa ja nisam skrivio!''

Kako bilo, u bolnici je utvrđeno da je pretrpio hipotermiju i trovanje alkoholom, a javnost je ostala uskraćena za informaciju koliko je boca ispraznio dok je slavio rođakov rođendan.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se