Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hvatanje pljačkaša

Policajci snimili video: 'Pogledaj me sinko, tebi govorim'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka policija sve je domišljatija u hvatanju prekršitelja zakona. Ovoga puta snimili su video u kojima sveopću javnost obavještavaju što se dogodilo, ali se i direktno obraćaju počinitelju.

Poručnik Higgings iz američkog gradića s juga SAD-a St. Landry u videu kojeg je snimila njegova policijska postaja obraća se provalniku u restoran i supermarket Stelly's u kojem i policajci rado objeduju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za vrijeme nastave Objavljeni detalji napada u osnovnoj školi, policija otkrila što će biti s ocem koji je nasrnuo na nastavnika Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

'Ako si ti čovjek koji je počinio ovo djelo, pogledaj me sinko, tebi govorim. Šerif voli Stelly's restoran, a volim ga i ja. Hrana je dobra, a ljudi su prijateljski raspoloženi. Identificirat ćemo te, uhititi i staviti u malu ćeliju. Nakon toga, ovdje ću pojesti cheeseburger, krumpiriće i Colu i ostaviti lijepu napojnicu za konobaricu. U međuvremenu, tvoj sljedeći obrok bit će poslužen kroz malu rupu u vratima ćelije jer su naši istražitelji pronašli DNA na kamenu koji si koristio i pronašli savršen otisak cipele na vratima koja si udario', kaže Higgins.

Higgins predviđa da će prekršitelja 'cinkati' netko od bližnjih jer ga 'ionako ne vole'. 'Kad budu birali između tebe i 1.000 dolara, uzet će novac', kaže Higgins u videu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene