Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Smračilo mu se'

Policajci mirno gledali kako otac 'odgojnima' mlati sina lopova u postaji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak je završio u postaji zato što je ukrao dva mobitela vrijedna otprilike 900 kuna.

Nismo sigurni kako bi to završilo u Hrvatskoj, što bi rekli u Uredu pravobraniteljice za djecu, ali u brazilskom gradu Fortalezi policajci se i nisu nešto previše uznemirili kada je razočarani otac pred njihovim očima stao tući sina ulovljenog s 'prstima u pekmezu'.

Pročitajte i ovo Ilustracija U bolnici je Drama u Puli! Pljačka usred bijela dana završila jako loše: Kada ih je ugledala, skočila je s terase Ilustracija Prijeti mu zatvor Duško krao po trgovini, zbrajao cijene, pazio da ne prijeđe 1000 kuna, ali ga zeznula jedna stvar

Dapače, dok je napadao dijete verbalno su ga podržavali, a jedan je od njih prizor i snimio, možda baš zato kako bi ostalim maloljetnim lopužama poslao poruku.

Policija moli građane za pomoć u pronalasku prevaranta

Dječak je završio u postaji zato što je ukrao dva mobitela vrijedna otprilike 900 kuna, što je oca do te mjere uznemirilo da je već na licu mjesta 'junioru' poklonio šest takozvanih odgojnih.

"Stvorio sam idiota! Idi radi, propalico. Tvoj je otac pravi muškarac koji se čestito muči za svoj novac", vikao je po postaji 'pater familias', koji se u jednom trenutku policajcu ispričao što mu se 'smračilo'.

"U redu je, osjećajte se slobodnim. Vi ste mu otac, na vama je da ga odgajate", odgovorio je na to čovjek u uniformi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene