Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Služiti i štititi

Policajac očitao bukvicu kolegi: 'Tko si ti da maltretiraš građane?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljititi je policajac mladog kolegu jasno i glasno podsjetio na prisegu koju je dao, odnosno na to što su mu obaveze.

U ovom trenutku još uvijek nepoznati američki policajac dobio je silne pohvale 'običnih ljudi' na društvenim mrežama zato što se odvažio na nesvakidašnji potez i suprotstavio kolegi.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Ilustracija Policija objavila detalje Okršaj na jugu Hrvatske: Dobio šakom u glavu pa napadača ubo nožem u trbuh

Što je kolegu navelo da jednog građanina zaustavi i pretrese iz videa baš i nije jasno, međutim pohvaljenog je policajca njegovo postupanje potpuno izbacilo takta.

Uznemirujuća snimka: U sekundi je prisilio policajce da ga ubiju

"Prisegnuo sam da ću štititi Ustav i nemoj mi se s time zafrkavati. Je li ti jasno? Taj čovjek ima svoja Ustavom zajamčena prava i tvoj je posao da ih štitiš", objašnjavao je policajac mlađem kolegi koji ga je šutke slušao.

"Taj čovjek živi ovdje i promatra vatromet na Dan nezavisnosti. Ustavom mu je zajamčeno pravo na posjed, kao što ga zakon štiti od toga da ga se presreće i pretražuje",  dodao je taj čovjek, kojem je očito već odavno zlo od pojedinaca u uniformi koji njihovu službu dovode na loš glas. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene