Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posred nosa

Pokušao ju je opljačkati, odgovorila mu je udarcem nogom u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premda su neki mišljenja da je prizor namješten, to svejedno nije spriječilo pojedine informativne emisije svjetskih televizijskih postaja da video prenesu.

Ukoliko možemo vjerovati onome što prikazuje sljedeći zapis, jedna je odvažna mlada Kineskinja nekog drskog lopova opalila nogom u glavu nakon što joj je pokušao zavući ruku u torbicu.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Joga prije pljačke Savitljiva kradljivica VIDEO Žena opljačkala pekaru, sigurnosne kamere sve snimile: Kada su vlasnici pregledavali snimku, nisu mogli vjerovati što se događa

Snimka tog obračuna upravo je postala viralna na raznim društvenim mrežama, a prenijele su je čak i neke informativne emisije svjetskih televizijskih postaja.

Nažalost, uz video nisu objavljene i informacije tko je mlada dama, gdje se i kada to dogodilo, ali zato jesu mišljenja pojedinih ljudi da je prizor namješten.

Drski lopov ženi oteo torbicu, ali nije računao na heroja na motoru

"Nešto tu smrdi. Ako mene pitate, ovo je očito režirano. Zašto bi netko uopće snimao vožnju u autobusu? Autor zapravo nije imao što snimati, a onda je, tobože slučajno, uhvatio sljedeći događaj. Uostalom, zar ne vidite da su njezini udarci neuvjerljivi?", upitao je jedan korisnik Facebooka, koji nije morao dugo čekati na odgovor.

"Možda je autor prethodno već zapazio lopova, a i ne bih se zakleo da mu noga nije završila u glavi. Isto tako, pogledaj reakcije ostalih ljudi. Meni ne djeluju kao da glume, baš naprotiv", odgovorio je na to čovjek uvjerenja da je u zapisu sve autentično.     

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene