Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skrivena kamera

Osvetoljubiva pokojnica opet izvirila, prokletstvo se nakon 12 godina nastavlja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uskoro ćemo i mi doznati kome će zazvoniti telefon, iz čije će slušalice doprijeti glas koji upozorava žrtvu da joj je ostalo još samo sedam dana.

Početkom veljače, točnije trećeg dana u mjesecu, američka će kina početi prikazivati Krugove. Riječ je o trećem nastavku kultnog horor filma u kojemu će i ovoga puta dugokosa osvetoljubiva pokojnica Samara pomoću uklete kazete tražiti put do žrtava.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Iznenadna amnezija Pomislila je da je slavni frajer želi u krevetu i odmah zaboravila da ima dečka Slika nije dostupna Opusti se i nasmij Ususret 1. travnja: 10 podvala koje su postale evergreeni na YouTubeu

Kako bi filmu napravili promociju, čelnici Paramount Picturesa su organizirali skrivenu kameru u jednoj od trgovina tehnikom pa pojedinim nesretnicima pomogli da spoznaju koliko ih to zapravo brzo noge nose.

U novom nastavku, prvom nakon punih 12 godina, naslovne uloge tumače Matilda Lutz, Alex Roe, Johnny Galecki, Aimee Teegarden, Bonnie Morgan i Vincent D'Onofrio, pa ukoliko ste ljubitelj franžize, strpite se još malo i otkrijte kome će zazvoniti telefon, odnosno iz čije će slušalice doprijeti glas koji govori "sedam dana".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene