455169
455169
455169
455169
455169

Pokaži svoju kreativnost i osvoji unikatni bicikl!

Beck's je udružio snage s četiri jedinstvena domaća umjetnika i pokrenuo - lančanu rekaciju.

 
 
 
 
Pokaži svoju kreativnost i osvoji unikatni bicikl! (Foto: PR)
Pokaži svoju kreativnost i osvoji unikatni bicikl! (Foto: PR)

Poticanje kreativnosti i originalnosti cilj je Beck's Chain Reactiona, projekta u sklopu kojeg su četiri jedinstvena domaća umjetnika udružila snage s Duškom Ilijevićem i njegovim brendom SentiMental Bikes te će posebno urediti točnije dati svoj pečat na četiri unikatna bicikla iz njegove radionice. Svoje ideje uređenje bicikla predstavit će produkt dizajnerica Ana Tevšić, grafički dizajner i tipograf Marko Hrastovec, street art umjetnica OKO i street umjetnik Lonac, a jedan od ta četiri unikatna bicikla mogu doći i u tvoje ruke.

Sve što trebaš napraviti je poslati fotografiju svog omiljenog bicikla i podijeliti s Beck'som neku priču koja te veže uz njega - možda neki ludi povratak iz izlaska, putovanje na dva kotača po zemlji pa i inozemstvu ili bilo koju simpatičnu uspomenu na svoj bicikl za koju misliš da je treba podijeliti. Među poslanim fotografijama i pričama odabrat će se četiri najkreativnije te će biti nagrađene s jednim od četiri posebno uređena SentiMental bicikla. Sretno!

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se