Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna tko je

Pojavio se misteriozni 'Robin Hood': Ljudima ostavlja tisuće eura!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kao naručen za doba recesije u Njemačkoj se pojavio misteriozni 'Robin Hood'.

Misteriozni muškarac još od prošle godine ostavlja potrebitima iznose i do 10.000 eura! Ukupni iznos novca kojeg je 'Robin Hood' poklonio popeo se na 200.000 eura. Među ljudima kojima je dao novac su hendikepirano dijete, žrtve provale i krađe, razne dobrotvorne ustanove i domovi za nemoćne.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Specijalni efekti pod nadzorom Produkcija "Robina Hooda" opovrgnula navode o požaru i oštećenjima Straduna Slika nije dostupna Vlast mu iskliznula iz ruku Andro Vlahušić u filmu gradonačelnika - iako to službeno više nije

>> Hoće li EU uvesti 'Robin Hood' porez?

Dobročinitelj je novac u omotnicama ostavljao i u molitvenicima u crkvama. Identitet Robin Hooda novog doba još je nepoznat, a postoji nekoliko teorija tko bi to mogao biti. Neki misle da se radi o dobitniku na lutriji, dok drugi smatraju da se radi o osobi koja je naslijedila veliko bogatstvo. Ipak, još nije sigurno da li ovaj Robin Hood i krade od bogatih, piše odditycentral.com.

Zanimljivo, čini se da je ljude kojima će dati novac nalazio u novinama, jer su se uz eure u omotnicama nalazili i izresci iz lokalnih novina s pričom o tim ljudima. U prvoj omotnici nalazilo se 20 novčanica od 500 eura i ostavljen je jednoj žrtvi provale, o kojoj se pisalo u novinama. Kada su novine izvijestile o 14-godišnjaku koji je teško ozlijeđen nakon nesreće na plivanju, hrpa novčanica ostavljena je u omotnici na njegovo ime u uredu tih novina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene