Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dragi, kupi mi auto

Pogledajte što vas može zadesiti kada hodate s razmaženom princezom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mlada je dama odlučila da će dobiti što želi bez obzira na posljedice.

Da pojedine djevojke naprosto ne prihvaćaju 'ne može' kao odgovor, pogotovo u situacijama kada od svojih muškaraca traže da se isprse i kupe im što žele, svjedoči i sljedeća snimka iz kineskog grada Nanchanga.

Pročitajte i ovo Justin Trudeau Bez posljedica Kanadski obavještajci: Kina se već dvaput umiješala u parlamentarne izbore Policija - 1 Policija na terenu Akcija USKOK-a: U tijeku uhićenja i pretresi na području Zagreba, oglasio se Božinović

Tamo je, naime, jedna dama zatražila od svog dečka da joj uzme novi Audi A3 vrijedan više od 400.000 kn, no kada je on odbio napisati ček, 'genijalka' je željeno vozilo naprosto otela.

7 pitanja koja žene najviše žele čuti od muškaraca

Kako je ta priča završila zasad nije poznato, no lokalni su mediji podsjetili na identičan slučaj iz travnja kada je također jedna razočarana dama divljala po autosalonu u željenom automobilu.

Njezin je partner na kraju to vozilo bio prisiljen platiti do posljednjeg juana, te bi upravo takva sudbina mogla zadesiti i ovog nesretnika čija je voljena prilikom krađe zamalo ugrozila život djelatnika zastupništva. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene