Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno izvještavanje

Pogledajte što je morala učiniti kako bi obavila novinarski posao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navikli smo gledati novinare, koji stoje usred oluje, kako bi izvijestili o nekoj priči i zadivili i gledatelje i konkurenciju.

Ova je kineska novinarka, međutim, otišla korak dalje, pa je oko struka zavezala konop, kako bi mogla uspravno stajati i izvještavati tijekom tajfuna Haikuija, koji je Kinu pogodio prošli tjedan.

Pročitajte i ovo Ilustracija Anna Tsareva Nova sumnjiva smrt u Putinovim omiljenim novinama: Tijelo 35-godišnjakinje pronađeno u stanu u centru Moskve Tajfun poharao Tajvan Golema šteta VIDEO Tajfun s vjetrovima do 252 km/h razorio jug Tajvana, 190 ozlijeđenih

>> Novinarka preživjela masakr u Torontu, ali ne i pokolj u Coloradu

Hrabra se novinarka odlučila za ovu neobičnu metodu u trenutku kad je istočnu obalu Kine pogodio snažan tajfun, o kojem je morala izvještavati.

Skoro pa da i ne miče oči s kamere i mirno izvještava, dok oko nje bjesni nevrijeme. U jednom trenutku više nije mogla stajati uspravno, pa je stala u polučučanj i nastavila sa svojim poslom.

Nakon što je situacija postala neizdrživa, jedan od članova ekipe ju je povukao na sigurno. Pogledajte video.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene