Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koji zamah!

Pogledajte najmlađeg mahera u stolnom tenisu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nema niti dvije godine, a maleni Jamie Myskova-Budell iz engleskog Plymoutha, pokazuje svoj izvrstan talent za stolni tenis. Njegova igra na YouTubeu pogledana je već 800.000 puta.

Maleni Jamie Myskova-Budell u tatinom društvu praktički od rođenja vježba stolni tenis. S obzirom da još uvijek ne hoda Jamie za sada vježba samo zamah.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu Beba velikog bijelog morskog psa Sve dokumentirali VIDEO Vjeruju da su jedini koji su vidjeli mladunče velike bijele psine: ''Ovo bi mogao biti prvi dokaz koji imamo o njima u divljini''

Njegov otac, koji se godinama bavi stolnim tenisom, malenog je Jamiea u dvoranu doveo kada ovaj nije imao niti godinu dana. Taga ga je držao rukama i pomagao m u da udara lopticu. Jamie sada već sam sjedi i vrlo precizno vraća tatine loptice.

Tata Kevin oduševljen je, kako kaže, izvrsnom koordinacijom očiju i ruke te se je uvjeren da će Jamie biti odličan u ovome sportu. 

A kako su izgledali prvi treninzi malenog Jamiea, kada nije imao niti godinu dana, pogledajte ovdje: 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene