Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Mi smo NASA i to znamo'

Pogledajte kako repa tim koji je spustio Curiosity!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Simpatična pjesma i video spot koji opisuje malo ležernije izdanje NASA-e, velik su hit na Internetu.

Tim NASA-e prikazan u opuštenoj verziji u dva je dana pogledalo više od 700.000 osoba. Radi se očito o grupi kreativaca koji su na originalan način prokomentirali činjenicu da je NASA, uz posebnu pomoć Bobaka Ferdowsija, direktora leta misije Curiosity, postala vrlo popularna nakon uspješnog i zahtjevnog slijetanja rovera na Mars.

Pročitajte i ovo Nikola Grmoja Kandidat za premijera Spavaš li mirno, Vojko V? Pogledajte kako Grmoja pjeva u predizbornoj pjesmi: "Dižemo barjak, slavimo Badnjak..." Predsjednik Zoran Milanović pojavio se na pressici čelnika SDP-a Peđe Grbina - 15 Pjesma kultnog benda Čije je to stihove Milanović citirao tijekom šokantne objave: "Rijeke pravde dolaze, izlit će se u proljeće"

>> Curiosity poslao zbirku ‘razglednica’ s Marsa

Ferdowsi je, naravno, zastupljen i o u ovom spotu - glumi ga jedan mladić iz ove ekipe.

Oni repaju pjesmu 'We're NASA and We Know It' (Mi smo NASA i to znamo). Pjesmu o svom najuspješnijem projektu do sada, napisao je Rob Whitehead, a otpjevao David Hudson.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene