Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatna snimka

Pogledajte kako je pijana žena pala u procjep između vlaka i perona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanska transportna policija objavila je snimku nadzorne kamere sa željezničke stanice u Barnsleyju u južnom Yorkshiru.

Na snimci se vidi kako jedna pijana žene izlazi iz vlaka, zatetura i padne unazad te potom jednostavno sklizne u procijep između vlaka i perona.

Pročitajte i ovo Provjereno: Elmina i Hajrudin Veletovac - 1 Bezgranična ljubav Već 13 godina brine za nepokretnu suprugu, još ga bude njezine posljednje riječi: "Nemoj juriti, bolje mi je sada..." Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara

Snimku su objavili kako bi u ovo blagdansko vrijeme, dok su učestale zabave na kojima se pije alkohol, podigli svijest građana o tome koliko je na željezničkim stanicama opasno biti pod utjecajem.

Incident na snimci se dogodio ranije ove godine. Žena na sreću nije stradala jer su joj u pomoć pritekli drugi putnici i izvukli je nazad na peron. Prevezena je u bolnicu s ogrebotinama i modricama, no nije bila ozbiljnije ozlijeđena.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene