Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostala u šoku

VIDEO: Deva ispala iz kamiona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač kamiona iz Saudijske Arabije nepravilno je pripremio devu za transport na obiteljsku farmu, zbog čega je ona ispala iz kamiona i završila na ulici.

Motociklist koji se vozio iza kombija snimio je devu, koja je nepravilno smještena za transport. Jadna deva je vjerojatno pri skretanju pala i na pola virila iz kamiona. Nakon nekog vremena deva je skroz ispala iz kamiona i završila na križanju jedne ulice u provinciji Al Qasseemu, prenosi Emirates 24/7.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara

>> Pogledajte ovaj juriš deve autocestom!

Vožač kamiona nije ni primjetio da je deva ispala te je samo nastavio voziti. 'Deva je bila u stanju šoka i gledala kako se kamion njenog vlasnika udaljava', rekao je Abdullah Al Subaihi, motociklist koji je sve snimio i objavio na Youtubeu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene