Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ljudi prije svega

Pogledajte dirljiv dokaz da ljubav ne poznaje rase, religije, dob, spol...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubav ne dolazi s etiketom. Svi smo mi u prvom redu samo ljudi. Poruka je to organizacije čija je zadaća pomoći čovječanstvu da prihvati različitosti i odbaci predrasude.

Kako bi to i dokazala, organizacija je u kalifornijskoj Santa Monici postavila ogromni rendgenski ekran, koji je promatračima isprva prikazivao kosture kako se ljube, grle, igraju i vesele. Potom bi uslijedilo iznenađenje.

Pročitajte i ovo Hrvatica imala dva muža Sud je kaznio Hrvatica osuđena jer je imala jednog supruga u Njemačkoj, drugog u Hrvatskoj: "Jedan dan samo je nestala" Šime Mazić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 beskonačna ljubav Zbog priče barbe Šime pustit ćete suzu: "Znam da će umrijeti, ali molim vas, nemojte da to bude sada"

"I dok većina Amerikanaca sebe smatra osobama bez predrasuda, ipak mnogi od nas nesvjesno ocjenjuju druge na temelju onoga što vide. Rasa, dob, spol, religija, seksualnost ili invaliditet utječu na način kako komuniciramo s osobama različitim od nas. I zato trebamo otvoriti oči i poraditi na sebi", poručila je organizacija, čiji je dirljivi video u dva dana pogledalo četiri milijuna ljudi. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene