Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dosjetio se

Poduzetni imam prodaje preklopnu džamiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Biznismen iz Tunisa i imam velike džamije u sjevernom djelu Pariza, medijima je predstavio svoj izum - preklopnu 'džamiju'.

Hassem Bounchama vjeruje kako će njegov izum pomoći onim muslimanskim vjernicima, koji ne nalaze vremena za odlazak u džamiju na molitvu, piše Reuters. Njegova preklopna džamija napravljena je od kartona i jednostavno se koristi. Visine je dva metra, a ukrašena je tako da odaje dojam mjesta za molitvu i misao.

Pročitajte i ovo Kada raskititi bor? - 1 Različita praksa Vječna dilema: Kada treba raskititi bor i kakve to veze ima s vjerom? Slika nije dostupna Neobjašnjen fenomen Kip Djevice Marije opet zaplakao, suze joj mirišu na ruže?!

'Uz sve medije koje imamo danas, uz sve igre na internetu i ostalu zabavu, netko će se teško odvojiti od svega toga, kako bi pronašao vremena za odlazak na molitvu u džamiju', objasnio je poduzetni imam. 'Moj izum dočarava malo atmosfere potrebne za pripremu molitve', rekao je za svoju maketu džamije Bounchama.

Cijena njegove džamije varira, od 70 eura do 450 eura, ovisno o kvaliteti materijala u pitanju i tome želite li raskoš ili vam je dovoljan samo ugođaj koji stvara.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene