451498
451498
451498
451498
451498

Početak prodaje iPhonea 7 obilježen vrijednim iznenađenjima u pratnji Marijane Batinić i Luke Bulića

  • , 26.09.2016., 10:27
  • Autor:
  • komentara

iPhone 7 dostupan je u tarifi Bez granica XXL+ po cijeni već od 9 kuna jednokratno uz mjesečnu otplatu od 150 kuna.

 
 
 
 
FOTO: Vipnet
FOTO: Vipnet

iPhone 7 od petka je u prodaji u Vipnetovom webshopu te u Vip shopovima u zagrebačkom Arena centru i u City Center one Split gdje su posjetitelje sinoć dočekala vrijedna iznenađenja.

Brojni posjetitelji odvažili su se sudjelovati u Vip promociji koju je u Zagrebu vodio Luka Bulić, a u Splitu Marijana Batinić, a čak 14 ih je otišlo kući s vrijednim iznenađenjima, među kojima su i četiri iPhone 7 uređaja.

Novi iPhone model dostupan je uz pretplatničke tarife Bez granica+ koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Maksimalna brzina interneta ovisi o razini 4G+ signala i trenutnoj opterećenosti mreže.

Pametno je prijeći u Vip

U sklopu aktualne promocije "Pametno je prijeći u Vip",  svaki korisnik koji prenese broj u Vip i dovede člana svoje obitelji osim popusta na mjesečne naknade Bez Granica+ tarifa i dodatni 1 GB podatkovnog prometa svaki mjesec ostvaruje i dodatni popust na kupnju uređaja iz cjelokupne ponude uređaja, pa tako i za iPhone7 uređaj.

iPhone 7  dostupan je u tarifi Bez granica XXL+ po cijeni već od 9 kuna jednokratno uz mjesečnu otplatu od 150 kuna. *

Više informacija o novom iPhoneu 7 te cijena i tarifama u Vip ponudi možete pronaći na 

*Navedena cijena odnosi se na iPhone7 32GB

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se