Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeve do 13. prosinca

Po drugi put 'Zagrepčanka 512'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu, 14. prosinca održat će se druga po redu zagrebačka vertikalna utrka - Zagrepčanka 512, koju u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo grada Zagreba organizira Društvo športske rekreacije 'Aktivan život'.

Zagrepčanka 512 se i ove godine održava unutar poslovne zgrade Zagrepčanka u Zagrebu. Radi se o utrci u kojoj se trči stepenicama od prizemlja do 25. kata zgrade. Iako zgrada ima 26 katova i ukupno 512 stepenica, trči se 'samo' 490 stepenica zbog organizacijsko-sigurnosnih razloga.

Ova utrka je jedina takva utrka u Hrvatskoj, ima kronometarski start, po jedan natjecatelj starta svakih 15 sekundi i ograničen broj sudionika. Ove godine se po prvi puta u organizaciji DVD Sesvetski Kraljevec održava i humanitarna utrka vatrogasaca, a sav prihod od te utrke ide Hrvatskoj udruzi leukemija i limfomi HULL.

Prijave se primaju isključivo putem on-line obrasca do petka, 13. prosinca do 20 sati. Startnina iznosi 80 kuna, a nastupit će 400 natjecatelja.

Prošle godine pobjeda je pripala Igoru Ermakoru koji je pobijedio s vremenom 2:54 minute. (Hina)

Pročitajte i ovo Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu Proslava Nove godine u Hrvatskoj - 3 Radosan ulazak u Novu godinu Zabavni program, pjesma, veselje: Pogledajte kako su izgledali dočeci Nove godine širom Hrvatske

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene