Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uplašio se i napao

Pit bull izgrizao obitelj koja ga je pokušala odjenuti u džemper

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Psu su pokušali presuditi pomoću noža, ali je Scarface nastavio divljati unatoč ubodima u vrat i u glavu.

Pit bull terijer imena Scarface (Lice s ožiljkom) loše je odgovorio na ideju njegovih vlasnika da ga se odjene u džemper, prenose američki mediji što se u petak zbilo u jednom domu u Tampi Bay.

Pročitajte i ovo Bombardirana zgrada u Harkovu Noćni napad Rusi raketirali Harkov, ubijen 12-godišnji dječak: "Teror nad gradom postaje sve gnusniji" Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

Scarface je najprije zgrabio za ruku Brendu Guerrero (52), a potom je napao njezinog supruga Ismaela (46) i sina Antoinea Harrisa (22) koji su joj pohitali u pomoć.

Agresivnom je psu sin pokušao presuditi pomoću noža, ali je Scarface nastavio divljati unatoč ubodima u vrat i u glavu.

Štoviše, pripadnici jedinica za kontrolu životinja nisu ga uspjeli savladati čak niti uz pomoć elektrošokera, a na povodac su ga uspjeli staviti tek nakon što su u njega ispucali metak za uspavljivanje.

Američki mediji prenose i to da je Scarface u jednome trenutku utrčao u susjednu kuću u kojoj su se nalazila djeca, ali mališane ipak nije uspio napasti.

Zato je u bolnicu poslao vlasnike koji su ga udomili prije otprilike mjesec dana, ali su srećom primljeni bez ozljeda opasnih po život.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene