Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slavio 'majmunovo'

Pijani posjetitelj ZOO-a skočio u kavez s majmunima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amaterski snimak jednog od posjetitelja ovjekovječio je ludi trenutak pijanog posjetitelja zoološkog vrta, koji je skočio u kavez s majmunima te krenuo u 'igru' s njima. Završio je s teškim ugrizima maraka nakon napada životinja.

Mehaničar iz Sao Paula, Joao Dos Santos Leite, priznao je da je bio pod utjecajem alkohola kada je otišao u Sorocaba Zoo. Misleći da ga majmuni pozivaju na igru, on se popeo preko ograde i preplivao rječicu koja dijeli posjetitelje od životinja.

Pročitajte i ovo Mrki medvjed Jampil Azijski mrki medvjed Mrki medvjed koji je preživio rat u Ukrajini pronašao novi dom Slika nije dostupna majmunska posla Majmunski kaos: Oplakivali su orangutana, a onda su morali evakuirati posjetitelje zbog opasnosti od pavijana

Ubrzo se velik broj posjetitelja okupio oko pomahnitalog pijanca te su snimali svaki njegov pokret.

Skupina majmuna okupila se oko ruba vode, a jedan se posebno zadržao ne bi li zgrabio Dos Santosa. Misleći da ga pozivaju na igru, Dos Santos približio se dovoljno blizu da ga uhvate za ruku.

>> VIDEO: Majmuni posjetiteljima ZOO-a kradu naočale

Naime, majmuni su postali agresivni kada je Dos Santos ušao u njihov teritorij te su ga napali kada im se približio. Na kraju je odveden u bolnicu, gdje su mu dijagnosticirani teški ugrizi na desnoj ruci i ramenu. Nije poznato hoće li će se suočiti s kaznenom prijavom za svoj ispad.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene