Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sramota

Pijana i beskrajno bahata: Podivljala je jer joj taksist nije dopustio da otme drugima vožnju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vidno alkoholizirana djevojka, koja je prisutnima kazala da je neurolog, pokušala je udariti čak i policajca.

Korisnik YouTubea Juan Cinco objavio je u utorak što si sve pojedini ljudi dopuštaju, odnosno kako je to biti taksist u noćnoj smjeni i imati posla s pijanim i beskrajno bahatim osobama.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

U glavnoj se ulozi ovog puta našla neimenovana djevojka, koja je u nedjelju navečer u Miamiju jednostavno odlučila preoteti svojim sugrađanima taksi jer joj se tako htjelo.

Iako nije bila ta koja je taksi nazvala, djevojka je bez srama sjela u stražnji dio automobila, a kada joj je vozač Ubera rekao da izađe i objasnio joj da neće oteti prijevoz strankama koje su ga nazvale, priredila je scenu za pamćenje.

Najprije mu je otela ključeve i pokušala odšetati, a kada ju je taksist zaustavio, nasrnula je na njega te ga je više puta pokušala udariti.

Potom je sjela na suvozačko mjesto i naredila mu da vozi uz hrpu pogrdnih riječi, a zatim je počela i bacati iz automobila baš sve što joj se našlo pod rukom (stradao je i taksistov iPhone).

Ništa se bolje nije ponašala čak i kada je napokon stigla policija (autor je tu prestao snimati), te je Cinco na svom kanalu napomenuo da je 'dama' pokušala udariti i čovjeka u uniformi jednom nakon što joj je na ruke stavio lisice.

Tada joj je iznenada napokon došlo do glave da je otišla 'u debelo crveno', pa je počela plakati i redom se ispričavati. Kroz suze je objasnila da je neurolog i da joj prijeti gubitak licence ukoliko završi na sudu, što je u konačnici kod napadnutih izazvalo suosjećanje.

Priča je završila tako što je taksist Ubera pristao na odštetu u gotovini bez podizanja tužbe. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene