Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ONO ŠTO NAM NAJVIŠE NEDOSTAJE

Pevex: Majstor među prijateljima

Pevex - Majstor među prijateljima
Pevex - Majstor među prijateljima Foto: PR
Kako je Pevex svojom novom kampanjom uljepšao 2020. godinu? Tako lako. Podsjetio nas je na najposebniju obitelj na svijetu, onu koju sami biramo. Prijatelje.

U vremenima poput ovih, dok strepimo od loših vijesti, novih mjera i ograničenja okupljanja, Pevex je svojom kampanjom „Majstor među prijateljima“ podsjetio na ono što nam najviše nedostaje, na prijateljska druženja.

Neka druženja često počinju pitanjem „Ej, dođeš do mene da mi nešto pomogneš?“ Bilo to kada nam treba pomoći pridržati ljestve, unijeti perilicu rublja u stan, kada trebamo postaviti policu na zid ili pak izgraditi vrtni zid za cvijeće i travnjake. Ponekad te zgode ne završe baš savršeno, kako smo planirali, no na kraju dana to nam nije bitno jer prijatelji su tu za nas u svim životnim situacijama i bitno je samo da su majstori prijateljstva.

Humorističnim kadrovima i key vizualima kampanje, službenom melodijom „Prijatelji stari gdje ste“ vječne dive Tereze Kesovije, a emotivnom porukom „Jedino u čemu prijatelji trebaju biti stručni je prijateljstvo“, Pevex je pogodio srž bliskosti i zajedništva u kojoj se svi možemo pronaći.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene