Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zlu ne trebalo

Pet najluđih milijunskih polica osiguranja ikad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prirodnom smrću, od infarkta, raka ili neke druge bolesti ili nesreće - svi ćemo jednom umrijeti. No, neki ljudi ipak očekuju 'fantastičniji' kraj. Donosimo vam pet najluđih polica osiguranja ikad.

1) Osiguranje od otmice izvanzemaljaca

Pročitajte i ovo Pojačajte oprez u prometu! Pokrovitelj Osiguraj.me Pojačajte oprez u prometu: Najviše nesreća događa se na suhim kolnicima, i to u vrijeme putovanja s posla Ljubav koja nadilazi vrijeme Pokrovitelj Generali Ljubav koja nadilazi vrijeme: Kako uz pomoć financijskog plana zaštititi najmilije i usaditi dobre navike

Jedna britanska osiguravajuća kuća ponudila je 'osiguranje u slučaju otmice izvanzemaljaca' (i na tome zaradila 2,7 milijuna funti, uglavnom od stanovnika Kalifornije) 'žrtvama' koje su mislile kako bi ih izvanzemaljci mogli - analno iskoristiti

2) Osiguranje protiv nereda na Tajlandu

Nakon nereda i prosvjeda protuvladinih aktivista na Tajlandu, aktualna je vlada pokušala potencijalne turiste uvjeriti kako su u njihovoj državi potpuno sigurni nudeći im osiguranje 'protiv nereda'. U suprotnom se korisniku osiguranja isplaćuje 7.800 funti. 

3) Japanski gigantski rak

Sea Life Centar u Birminghamu nabavio je gigantskog raka (poznatog i pod nazivom Japanski paukoliki rak) čiji udovi imaju promjer više od 3 metra. Nadimak mu je Crabzilla jer se smatra najvećim rakom na svijetu.

U Sea Life Centru su sve posjetitelje uvjeravali: 'On nije agresivan, nemate se zašto brinuti', a potom su otvorili policu osiguranja u slučaju smrti ili trajne invalidnosti posjetitelja u vrijednosti od 1,3 milijuna funti. 

 

 

4) Dlake s prsa anonimne zvijezde

Kad je Jonathan Thomas, zastupnik jedne poznate osiguravajuće kuće, dobio zahtjev da osigura 'ljubavni tepih' jedne poznate osobe, mediji su se raspisali o tome kako se radi o Tomu Jonesu koji je svoje dlake na prsima želio osigurati na 5 milijuna funti. Nažalost, to nikada nije potvrđeno, a anonimna zvijezda je na kraju odustala od police.

5) Osiguranje protiv bezgrešnog začeća

Britanska osiguravajuća kuća osigurala je i tri sestre iz Škotske i to protiv - bezgrešnog zaćeća. Tri katolkinje su naime, vjerovale kako su upravo one izložene tom riziku ako se Bog jednog dana odluči imati još djece. Godišnje su plaćale 120 funti, a premija je iznosila 1,25 milijuna funti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene