Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Iritantan osjećaj

Pauk u uhu žene živio pet dana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U uho jedne žene ušao je mali pauk i ondje boravio pet dana. Žena nije znala da joj je u uho ušla životinjica, osjećala je tek irirantni svrbež na lijevoj stani glave.

Kineskinja je liječnicima u bolnici u gradu Changsha rekla da je svrbi lijeva strana glave, a nakon pregleda ustanovljeno je da se njezino uho nastanio pauk.

Pročitajte i ovo Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..." Slika nije dostupna Da ne povjerujete Ovo je 9 stvari koje su liječnici izvlačili IZ UHA!

Takvo je stanje žena podnosila pet dana. U bolnici su riješili njezin problem na jednostavan način – ispiranjem uha. Tehnika ispiranja bila je uspješna, a kako piše The Sideshow, žena je plakala od zahvalnosti, nakon što su joj rekli da je pauk izvađen.

>> Omaha: Muškarac suočen s najezdom paukova u vlastitom domu!

Kineski mediji pišu da je pauk vjerojatno ušao u njezinu kuću tijekom preuređenja te joj je ušao u uho dok je spavala.

Ovo ljeto, javlja CNN, zbog toplog vremena povećao se broj paukova i drugih buba. 'Svi su insekti hladnokrvni, tako da se tijekom visokih temperatura brže razmnožavaju', objasnio je Jim Fredericks, entomolog iz Nacionalne udruge za štetočine u SAD-u.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene