Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jesu li doista dobronamjerne?

Pasivno-agresivne poruke 'dobronamjernih' susjeda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Susjedi ponekad doista znaju na krajnje maštovite načine dati do znanja što im smeta.

Možda je stvar u pasivno-agresivnim porukama, možda u čistoj znatiželji, a možda je i do načina na koji su pisane, ali rijetko tko ne zastane i ne pročita poruku koju je susjed ostavio.

Pročitajte i ovo Grafiti na Mimari Inspiracija za grafite FOTO "Di si radosti" i "Di si lipa": Pogledajte grafite koji su osvanuli u Zagrebu Rimac i Turudić Novi detalji Objavljene nove poruke, Rimac spominje "tvoju i moju sutkinju", Turudić odgovara: "Dođi kod mene na sud"

Jedan nam je student poslao pisma i poruke koja je njemu ostavio njegov susjed. 'Student sam i zbog susjeda mi rijetko kada gosti dolaze na neko druženje navečer jer odmah susjedi ispod divljaju i policiju šalju...', napisao nam je u svom mailu student.

Ukoliko u svojoj 'arhivi' imate neku od poruka koje ste dobili, ili ste jednostavno naišli na neku od njih, pošaljite nam na moj.report@novatv.hr.

>> 'ZATVARAJ VRATA!': Koliko ste puta doista napravili ono na što vas upozore?

Od krajnje ljubaznih do krajnje prijetećih, doista ih ima svakakvih. Od toga da susjedima smetaju zvuci koji dopiru iz spavaće sobe, do krađe novina iz poštanskog sandučića ili nepokupljenog psećeg izmeta ispred zgrade. Susjedi će već naći način kako vam ukazati na ono što ih smeta, piše Huffington Post. Pogledajte galeriju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene