Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Urnebes na stazi

Pas zabunom istrčao polumaraton i završio na sedmom mjestu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Da je krave nisu ometale, mogla je Ludivine i do medalje.

Pas Svetog Huberta, vesela dvogodišnja ljepotica imena Ludivine, istrčala je prije desetak dana u Elkmontu, Alabama, polumaraton u vremenu 1:32:56 te je tako tu vrlo zahtjevnu utrku završila na čak sedmom mjestu.

Pročitajte i ovo Utrka u Zadru rasprodana - 2 Rasprodano! Svjetski poznata humanitarna utrka u Zadru: Trči se za one koji ne mogu Sara Duvnjak i Josipa Galić - 2 Humanitarni cilj Za popularnu utrku startnina više nema: "Dobre vijesti su da svi još uvijek mogu sudjelovati"

Da bi priča bila time luđa, mogla je Ludivine i do medalje budući da je negdje na sredini utrke čvrsto držala drugu poziciju, međutim od odličja su joj ipak bila draže kravice s kojima se povremeno znala zadržati u igri uz stazu.

Ludivine je tog jutra njezina vlasnica April Hamlin pustila van da se olakša, a kada je vidjela da se nedaleko od nje nešto zbiva, radoznalo je odlutala iz dvorišta u gomilu i stala uz ljude na start utrke. 

Predstavljamo najluđi Mercedes ikad viđen: Model 'Fido vs kokoš 1.0'

Kud će - što će, kada su već svi odjedanput počeli trčati, pridružila se i ona, a Hamlin nije imala pojma što se zbiva sve dok je nisu nazvali i javili joj da može biti ponosna na svog psa jer je završio sedmi u konkurenciji od 165 trkača.

Ludivine je po predviđenoj stazi jurila bez pomoći trkača i korištenja prečaca, a jednom kada se vratila kući, srušila se od umora. Uostalom, pretrčala je 21 kilometar i to bez prethodnih priprema!  

Kako je izgledao njezin premijerni nastup na polumaratonu možete pogledati na stranici We Run.

Ludivine's grand entrance to half marathon running!

Posted by Elkmont Half Marathon - The Trackless Train Trek on Monday, January 18, 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene