Obavijesti Video Pretražite Navigacija

PARIŠKI PROIZVOD OSVOJIO HRVATICE

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Intenziva krema za pomlađivanje s učinkom botoksa na prirodan način briše bore i pomlađuje kožu.

Je li vam se ikada dogodilo da ste kupile kremu protiv bora i na koncu ostale razočarane jer unatoč svim obećanjima proizvođača rezultati su izostali? L'ux -Factor 4D Hyaluron krema nije takav proizvod. Klinički ispitana krema protiv bora, inovativan je proizvod u čiji su se učinak uvjerile mnogobrojne žene diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj.

STRUČNJACI I FARMACEUTI POTVRĐUJU - DOKAZANO DJELUJE NA SMANJENJE BORA

Pročitajte i ovo Povećanje usana Plastičan izgled je prošlost Novi trendovi u estetskoj medicini: "Kožu koja stari možemo jako prirodno pomladiti" Slika nije dostupna Mladolika Melanie

Nakon niza godina istraživanja znanstvenici su u laboratoriju, u Parizu, odabrali 100 posto prirodnu hijaluronsku kiselinu europskog podrijetla koja zapanjujuće brzo i učinkovito djeluje na zaglađivanje bora. Nevjerojatnim učinkom botoksa, ona djeluje na bore te koži pruža hidrataciju i blistav izgled tijekom cijelog dana.

ZAŠTO JE VAŽNO DA JE HIJALURON IZ EUROPE?

Hijaluronska kiselina je kozmetički sastojak koji potiče hidrataciju kože i obnavlja međustanično djelovanje, čime se poboljšava struktura kože i čuva mladolik izgled lica. Nije svejedno koji hijaluron stavljate na svoje lice.

Generički hijaluron kineskog podrijetla nije uvijek klinički ispitan, niti je testiran kako bi se osigurali najbolji rezultati.

L'ux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora razlikuje se od drugih proizvoda po tome što sadrži isključivo 100 posto prirodni hijaluron jedinstvene kvalitete europskog podrijetla.

ZADIVLJUJUĆE POMLAĐENA KOŽA NAKON SAMO 3 DANA KORIŠTENJA

Stopostotni prirodni hijaluron europskog podrijetla osigurava koži dugotrajnu vlažnost i prodire u dublje slojeve te joj pruža maksimalnu hidrataciju tijekom dana. Nakon svega nekoliko nanošenja, izražene bore vidno su smanjene jer krema popunjava duboke bore i zaglađuje tanke linije.

MLADENAČKI IZGLED BEZ NEUGODNIH NUSPOJAVA

Za razliku od drugih proizvoda, L'ux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora klinički je i dermatološki ispitana te je namijenjena svim tipovima kože, čak i onoj najosjetljivijoj.

KREMA PROTIV BORA L'UX-FACTOR ODUŠEVILA JE I HRVATICE

Indira Levak, pjevačica grupe Colonia

''Jeste li isprobale kremu protiv bora L'ux-Factor? Savršena je! Čim sam je nanijela na lice osjetila sam kako'zateže'. Fenomenalan osjećaj! Moja preporuka!''

Ecija Ivušić, TV voditeljica

'Od bora priznajem samo smijalice, zato koristim L'ux-Factor 4D Hyaluron kremu protiv bora'.

 

Antonija Šola, pjevačica

'Uz svu kozmetičku ponudu na našem tržištu, u posljednje vrijeme prednost dajem prirodnoj kozmetici. Važno mi je da proizvodi nisu testirani na životinjama. Sve to je kozmetika L'ux-Factor'.

SAMO KORAK DO LIJEPE I NJEGOVANE KOŽE

Kako bi svima L'ux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora bila korisnicama što pristupačnija, dostupna je po promotivnoj cijeni s više od 50 posto popusta putem internetske stranice http://www.lux-factor.com.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene