Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakav šok!

Pao u nesvijest: Naručio prostitutku pa mu se na vratima pojavila kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Titus Ncube onesvijestio se od šoka kada mu je eskort agencija u hotelsku sobu poslala prostitutku koja je ujedno i njegova 20-godišnja kćer.

Otac troje djece iz Zimbabvea kasnije se ispričao svojoj supruzi, ali je isto tako napomenuo da im je brak prolazio kroz teško razdoblje. 'Žao mi je zbog toga što sam učinio svojoj supruzi i kćeri. Ispričao sam se za svoje postupke jer želim svoju obitelj natrag', rekao je Titus, piše New Zimbabwe.

Pročitajte i ovo Prostitucija na ulici, ilustracija (Guliver/Thinkstock) Prijetio da će sve zapaliti Uhićen Srbin (34): Tražio povrat novca u javnoj kući, nije bio zadovoljan uslugom Silovana žena, ilustracija (Foto: Getty images) zlostavljač već poznat policiji Užas u Splitu: Silovao maloljetnu kćer koja mu je potom rodila dijete, na sudu je rekao da - nije kriv

>> Baka prostitutka u 80. godini želi postati pjevačica!

Otac je oprostio svojoj kćeri te joj je unajmio psihoterapeuta, a on i supruga posjećuju bračnog savjetnika. 'Da nema djece odavno bih se razvela. No, s obzirom da znam kakvu traumu razvod može uzrokovati, odlučila sam ostati', rekla je Titusova supruga Rosemary.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene