Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stotine milijuna pregleda

VIDEO Palčevi ove žene najveće su zvijezde na YouTubeu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Među najpopularnijim kategorijama na YouTube-u su igračke. Ali toga su vjerojatno svjesni samo roditelji.

Igračke su jedna od najpopularnijih kategorija na YouTubeu. Ali mnogi toga nisu svjesni. Osim možda roditelja.

Pročitajte i ovo Hrvatska dio međunarodne operacije - 1 velika međunarodna operacija Lov na krivotvorene igračke! Opasne su za djecu: Stručnjaci objašnjavaju kako prepoznati da nije riječ o originalu Kupovina putem interneta - 2 dvije kategorije Objavljen popis najopasnijih proizvoda na tržištu: U jednoj se kategoriji broj upozorenja udvostručio

Maker Studios je proizvođač i distributer online sadržaja koji je nedavno u svoju mrežu dodao pet kanala za recenziju igračaka - Disney Car Toys, Hobby Kids TV, The Engineering Family, Toys Review Toys i All Toy Collector, a tvrde da se njihovi video zapisi pregledavaju više od 300 milijuna puta mjesečno, piše Guardian.

VIDEO Ljudi koji šapću najnoviji su hit na internetu!

No, novih pet kanala dodanih u mrežu nisu najveći. Najveći je DC Toys Collector , nedavno preimenovani Disney Collector čiji su video zapisi u listopadu pregledani gotovo 400 milijuna puta. Prošli mjesec bio je to najpopularniji YouTube kanal općenito.

Nova kraljica YouTube-a tako je postala 21-godišnja Brazilka Melissa Lima koja živi u New Yorku. Točnije, poznate su postale njezine ruke koje u sklopu videa odmotavaju igračke iz njihovih pakiranja, a njihov rad prate milijuni mališana i njihovih roditelja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene