Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susjedi, pomozite

Kasno je za kajanje, vrijeme je za bježanje: Pala stranica na kojoj se traži kanadsko državljanstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Business Indiser ističe da je na njihovom portalu trenutačno najčitaniji članak "kako preseliti u Kanadu i postati kanadski državljanin".

Specijal Nove TV povodom američkih predsjedničkih izbora gledajte u srijedu od 14h.

Pročitajte i ovo Ilustracija Iscrpljeni vatrogasci Zombi požari usred zime stvaraju goleme probleme u Kanadi: Stručnjaci objasnili koliko su opasni Ubojstva u Kanadi istraga policije Horor u Kanadi: Muškarac (29) ubio pet članova obitelji, među njima i dvomjesečnu bebu

Tek što su objavljeni prvi neslužbeni rezultati američkih predsjedničkih izbora, odnosno nakon što je postalo jasno da je Donald Trump na korak od Bijele kuće, srušena je službena stranica na kojoj su ljudi slobodni od Kanade zatražiti državljanstvo.

Jesu li doista na nju nasrnuli brojni razočarani Amerikanci još uvijek nije jasno, no Business Insider ističe da je na njihovom portalu najčitaniji članak "kako preseliti u Kanadu i postati kanadski državljanin".

Podsjetimo, ideja o masovnom egzodusu u državu "javorovoga lista" postala je popularna otprilike u ožujku, još u vrijeme dok je Trump osvajao stranačke nominacije.

Tada se na društvenim mrežama provlačila kroz šaljivu notu, međutim čini se da u ovim trenucima mnogi o tome najozbiljnije razmišljaju.

Vidjet ćemo kroz narednih nekoliko dana koliko je Amerikanaca doista zatražilo od svojih sjevernih susjeda da im pruže novi dom, pa i to kako će se Kanađani u toj situaciji snaći.

Pogledajte u tom kontekstu ujedno i koji je gif u ovom trenutku najpopularniji na društvenoj mreži Reddit.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene